POTURILA MU SVINJSKO MESO U VREME RAMAZANA - Isplivao video, Bilal nema pojma da je NASAMAREN

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 21:55

POTURILA MU SVINJSKO MESO U VREME RAMAZANA - Isplivao video, Bilal nema pojma da je NASAMAREN

"Kakvi ste prokletnici raspali!"

Na društvenoj mreži Instagram se pojavio skandalozan snimak, u kome Anita Stanojlović priznaje da je navodno podmetnula Bilalu Brajloviću kiflice sa svinjskim mesom i to u vreme Ramazana.

Stravično je što ona u tome nije bila sama nego su se sa njom smejali i Mikica Bojanić i Milica Vesleinović, dok on nema pojma da su ga zadrugari nasamarili i to za hranu.

- Dao sam jednu pileću salamu jednom drugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je zbog tebe, nije da ga ja ne gotivim, ali to je zbog tebe - rekao je Mikica Milici.

- Ja sam mu dala svinjsko - rekla je Anita i smejala se.

- Dala sam mu kiflicu sa svinjskom salamom. - rekla je ona a onda su krneuli da se smeju u glas a Bilal nije znao o čemu se radi pa im je prišao:

- Kakvi ste prokletnici raspali - rekla je Matora.

A post shared by H A T E (@h_8_____)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.