POTUKLI SE ZVEZDAN I ANĐELA! On je udario u glavu, ona ga šutirala u međunožje - obezbeđenje ščepalo besnog Slavnića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 11:41

POTUKLI SE ZVEZDAN I ANĐELA! On je udario u glavu, ona ga šutirala u međunožje - obezbeđenje ščepalo besnog Slavnića

Jezive scene u rijalitiju!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se noćas satima svađali. Uputili su jedan drugome niz uvreda, a onda je Anđela otišla u radionicu i slomila je staklena vrata.

Tom prilikom je zadrugarka povredila svoju ruku, a društvenim mrežama kruži slika na kojoj se vidi da je potpuno krvava.

Zvezdan je rešio da zauvek stavi tačku na vezu sa Anđelom, pa se zavukao u krevet Maje Marinković i prepustio se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strastima. Njih dvoje su sa poljupca, vrlo brzo prešli i na vrelu akciju.

Anđela je otišla u izolaciju kako bi obavila razgovor sa Zvezdanom, a onda je tu dočekao neočekivan prizor. Zvezdan i Maja su ležali zagrljeni na krevetu, a Anđela je u suzama napustila izolaciju.

Zadrugarka je krenula da besni po imanju i niko nije mogao da je smiri.  U jednom momentu joj je i Zvezdan prišao, a onda je nastao još veći haos.

Anđela ga je dva puta šutnula u međunožje, a on se presavijao od bolova.

Zvezdan je onda udario Anđelu u glavu, a Filip Car je pritrčao kako bi ga obuzdao.

Anđela i Zvezdan su nastavili da se međusobno vređaju, a onda se Slavnić zaleteo na nju. Srećom obezbeđenje je bilo prisutno, pa ga je zadržalo.

Kako nije mogao da joj priđe, Zvezdan je dohvatio svoju papuču i gađao je Anđelu.

Snimak pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.