POTROŠIO 100.000 EVRA: Zavrteće vam se u glavi kada vidite na šta je pevač dao toliki novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTROŠIO 100.000 EVRA: Zavrteće vam se u glavi kada vidite na šta je pevač dao toliki novac

Ne štedi.

Pevač Beca Fantastik ne štedi kada je karijera u pitanju, on je objavio novi album sa ukupno devet pesama koje je i ekranizovao, za šta je potrošio preko 100.000 evra. U vreme kada se i velike zvezde retko odlučuju da objave sve pesme sa video-snimkom, ovom mladom pevaču je to pošlo za rukom.

A post shared by Beca Fantastik official (@becafantastikbend) on Jun 12, 2017 at 2:07am PDT

- Danas je veoma važno imati video spot kada prezentuješ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesmu. A budući da sam se odlučio da izbacim ceo album onda sam shvatio da nema logike da to uradim bez spotova za sve pesme. Bio je to mukotrpan posao, mnogo dana snimanja i dosta ulaganja, ali se nadam da će se trud isplatiti - rekao je Beca za Pink.

FRAJERČINA NA KUB! Sin Pamele Anderson, je prelep, prebogat, prebahat i UŽIVA u životu (FOTO)

Na novim pesmama radila je velika ekipa ljudi, praktično gotovo svi najzastupljeniji autori, ali su se našle i dve grčke obrade, što je čest slučaj kada je Beca Fantastik u pitanju.

INTERNET GRMI! Još malo pa POROĐAJ! Čuvena srpska voditeljka otkrila pol deteta!

- I ja lično, a i moja publika volimo grčke pesme, pa sam i ovog puta izabrao sa svojim producentom dve koje su na albumu. Ostatak autora čine Coby, Darko Popović, Marko Kon, Damir Handanović, Taške, Aleksandra Milutinović, Nihad Petonjić i naravno Bane Opačić koji je napisao ''Anesteziju'' koja je već postala hit za nekoliko dana - kaže pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.