POTRESNO Zadrugari saznali za tragičnu smrt Janjuševog brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 00:36

POTRESNO Zadrugari saznali za tragičnu smrt Janjuševog brata

Neopisiva tragedija.

Kompletna domaća javnost ostala je nema na tragične vesti, da je Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen mrtav u 27. godini. Prema pisanjima Blica, sumnja se da je mladi Mihailo digao ruku na sebe, a prema poslednjim informacijama policija ispituje slučaj i naložena je obdukcija tela sa toksikologijom.

Janjuš je, kada je počela emisija uživo na Pinku, izveden iz rijalitija, od strane produkcije, kako bi mu saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragične vesti.

Na ovu temu se od javnih ličnosti do sada oglasila Dara Bubamara, u čijem je spotu ranije Mihailo glumio, a sada su se javno od njega oprostili Stefan Karić i Mina Vrbaški.

- Iskreno saučešće porodici Janjušević - napisao je Stefan na svom Instagramu, a Minina poruka je glasila slično:

- Moje saučešće porodici Janjušević - napisala je Vrbaški.

Podsetimo, Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.