POTRESNO, DIRLJIVO, SRCEPARAJUĆE: Požgaja pozvala supruga, pa otvoreno pričali o problemim u braku! SVI PLAKALI KAO KIŠA!

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO, DIRLJIVO, SRCEPARAJUĆE: Požgaja pozvala supruga, pa otvoreno pričali o problemim u braku! SVI PLAKALI KAO KIŠA!

Nakon emotivnog sloma Aleksandra Požgaja i žestokog razočarenja, njegova supruga Ivana uključila se u vilu telefonskim pozivom kako bi ga smirila.
Iako se Požgaj uplašio da ga se porodica odrekla, te istakao da mu je krivo jer je shvatio da je sam na svetu, Ivana je dokazala da nije tako i da je ona uvek tu za njega.
Molim te, izdrži. Nisam tu, ljubavi, nema potrebe da brineš zbog mene. Tu sam uz tebe, vratićemo sve dugove, sve će se srediti. Samo se seti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zašto si tu, koji su naši ciljevi i izdrži, izdrži zbog nas. Uz tebe sam, sve ćemo rešiti – rekla je Ivana.
Ali nisam znao, kako da znam gde si, ne znaš kako mi je – odgovorio joj je on, a potom se smirio.
Posle ovog razgovora, Gastoz je prišao bivšem političaru da mu pruži podršku i oraspoloži, u čemu je i uspeo.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MUČNE SCENE: Potresan Požgajev razgovor sa suprogom o porodičnoj tragediji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2017

Drama...Tragedija jedne porodice u uživo prenosu na televiziji. Nakon emotivnog sloma Aleksandra Požgaja i žestokog razočarenja zbog sukoba sa majkom u rijalitiju "Parovi", njegova supruga Ivana uključila se u vilu telefonskim pozivom kako bi ga smirila...Iako se Požgaj uplašio da ga se porodica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.