POTRESNO: Anelina sestra po prvi put ispričala u kakvom je stanju Nora - To je posebna dijagnoza

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 18:38

POTRESNO: Anelina sestra po prvi put ispričala u kakvom je stanju Nora - "To je posebna dijagnoza"

Sestra će sve uraditi kako bi brinula o svojoj sestričini i zaštitila sestru od loših priča.

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, odlučila je da se konačno pojavi u nekoj od Pinkovih emisija kako bi iznela svoju verziju priče u odnosu na tvrdnje nejnog bivšeg zeta Asmina Durdžića.

Ona je u emisiji Premijera otkrila, između ostalog kako se oseća Nora.

- Nora pita za oca, ali ja moram da je lažem i da joj pričam da je on na putu. Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro. Sve što pružam mojoj deci dajem i njoj. ne pravim tu razliku. Ide u obdanište - rekla je Sita.

Potom je potresena Sita odgovorila na Asminove povremene priče da nije siguran da je Nora njegova ćerka.

- Ne znam šta da kažem na to. Ne znam kakve su to dijagnoze. prvo pričaš da želiš da uzmeš ćerku i da bi joj bilo bolje sa njom, a onda sutradan da nisi siguran da je to tvoja ćerka. ne zanm kakvi su to poremećaji - rekla je Sita.

Detaljnije u nastavku

   

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.