POTRESNI DETALJI! BLOK PEVAM, BLOK PLAČEM Jana progovorila o porodičnoj TRAGEDIJI koja ju je zadesila

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 00:38

POTRESNI DETALJI! "BLOK PEVAM, BLOK PLAČEM" Jana progovorila o porodičnoj TRAGEDIJI koja ju je zadesila

Otvorila dušu!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", između ostalih gostovala je i pevačica Jana Todorović.

Tom prilikom, Jana je pričala o nedavnoj porodičnoj tragediji koja ju je zadesila. Naime, Jana je izgubila sestrića Baneta, koji je preminuo iznenada. Pevačica je ovo teško podnela, a sad je podelila potresne detalje.

- Mora se dalje, najteži trenutak u mom životu. Ja moram dalje, i zbog svog deteta i zbog ćerkice koja je ostala bez oca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinula sam turneju. Putovala sam dva i po dana da bih stigla na sahranu. Lakše mi je kad uzmem mikrofon i svoju tugu podelim s publikom. Blok pevam, blok plačem. Meni je i sestra rekla da moram dalje i da je moj sestrić najviše voleo da ja pevam - rekla je Jana na ivici suza u emisiji ''Amidži šou''.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.