POTRESNE REČI OCA tragično nastradale Andrijane - Objavio kadrove ćerke iz Dubaija uz tužnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 11:15

POTRESNE REČI OCA tragično nastradale Andrijane - Objavio kadrove ćerke iz Dubaija uz tužnu poruku

Jeziva tragedija užasnula je čitavu javnost, a pevačicin otac se sada oglasio putem društvene mreže.

Mlada pevačica, Andrijana Lazić stradala je 10. januara u Dubaiju, a tužnu vest potvrdio je njen otac Nebojša Lazić za medije.

On je sada objavio kadrove svoje tragično nastradale ćerke uz tužnu poruku.

- Ono što zovemo početkom, često je kraj. A ono što čini kraj je zapravo samo novi početak. Kraj je ono mesto odakle tek počinjemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo nije "zbogom", advokatiću moj, ovo je jedno veliko "hvala". Za nas rastanak ne postoji. Ne želim ti reći zbogom, gde god da si, uvek ćeš biti u mom srcu - napisao je Andrijanin otac.

- Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvek ćeš ostati deo moje duše, voleće te tata do zadnjeg dana života svog - dodao je Nebojša uz snimak koji možete pogledati OVDE.

Srbija Danas/društvene mreže/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.