POTRESNA PORUKA SLOMLJENE MAJKE: Pola godine nakon SMRTI Kike Đukić otkriveni novi DETALJI ISTRAGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2022, 23:37

POTRESNA PORUKA SLOMLJENE MAJKE: Pola godine nakon SMRTI Kike Đukić otkriveni novi DETALJI ISTRAGE!

Tužno

Prošlo je tačno pola godine otkako je mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično preminula. Iza nje su ostali netešna majka, sestra i prijatelji koji često posećuju grob pokojne blogerke.

Okolnosti pod kojima je Kika nastradala javnosti još uvek nisu poznati, a porodica još uvek živi u agoniji šta se kobne noći desilo i čeka toksikološke nalaze.

Kikina majka Nataša, podelila je svoju bol sa pratiocima na Instagramu, objavivši fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je nastala prilikom posete ćerkinom grobu, a ovu objavu je ispratila i potresna poruka.

Објава коју дели Natasa Djukic Velickovic (@natadjukic_)

- Danas je tačno pola godine od kako nema naše Kike, a mi još ni njene stvari ne možemo da uzmemo. Duša boli, srce se slama, a šta se stvarno desilo još ne znamo - napisala je Kikina majka.

Ono što je sve obožavaoce mlade jutjuberke ostavilo u šoku jeste to što porodica još uvek nema uvid u celokupnu situaciju, niti su im vraćene Kikine stvari, među kojima je dnevnik Đukićeve, u kom je beležila svaki detalj i aktivnosti svoje svakodnevice.

U komentarima je Kikina majka objasnila da je stan u kojem je jutjuberka živela još uvek zapečaćen i da nikom nije dozvoljen prilaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.