POTRESNA ISPOVEST RIJALITI ZVEZDE Isidora me je spasila i pomogla mi da prebrodim NAJTEŽI PERIOD

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 10:39

POTRESNA ISPOVEST RIJALITI ZVEZDE "Isidora me je spasila i pomogla mi da prebrodim NAJTEŽI PERIOD"

I nju je pogodila književnicina smrt.

Mnoge je uzdrmala vest da je preminula čuvena književnica Isidora Bjelica.

Zvezda rijalitija "Parovi" Mirela Lapanović otkrila je da su joj Isidorini saveti pomogli da prebrodi jedan težak period u svom životu.

- Tužna sam zbog Isidore. Ta žena je meni pomogla za vreme moje depresije i anksioznosti. Dala mi je savete koje stručnjake da potražim i kako da se izlečim. To me je spasilo i vera u Boga. Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj sam uspela da prebrodim sve traume koje sam preživela dok sam bila u "Parovima". Ta terapija mi je spasila život i ja sam joj zbog toga večno zahvalna. Ona je bila velika žena i dobar čovek - rekla je Mirela.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.