POTRESENA SAM, OKA NISAM SKLOPILA Nakon strašnog događaja u Beču, oglasila se Dragana Mirković

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 14:53

"POTRESENA SAM, OKA NISAM SKLOPILA" Nakon strašnog događaja u Beču, oglasila se Dragana Mirković

Držite se.

Dragana Mirković oglasila se nakon strašnog događaja, koji se odigrao u ponedeljak uveče u Beču. Naime, u terorističkom napadu u centru austrijske prestonice nastradalo je petoro ljudi, uključujući i jednog od napadača.

Ona i članovi njene porodice su dobro, kao i svi oni koje tamo poznaju. Ipak, pevačica ističe da je potresena, te da čitave noći nije oka sklopila, prateći vesti.

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jun 30, 2020 at 3:03am PDT

- Dragi moji, pošto od sinoć dobijam nebrojeno pitanja htela bih svima da poručim da smo moja porodica i ja, ali i svi koje poznajemo, dobro. Duboko sam potresena tragedijom, celu noć nisam spavala prateći vesti, a moje misli i molitve u ovom trenutku su sa nastradalima i povređenima u napadu u Beču, sa željom da se ovako nešto nikada i nigde ne ponovi. U ovim teškim trenucima svima bih samo želela da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje. Voli vas Dragana - poručila je ona iz Beča.

Uz OVE SITNICE bićete SREĆNE i ISPUNJENE svakog dana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.