POTRESAN PRIZOR: Uplakana Slavica Ćukteraš za ruku drži neutešnu majku žrtve monstruma - nedužno biće je patilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 14:18

POTRESAN PRIZOR: Uplakana Slavica Ćukteraš za ruku drži neutešnu majku žrtve monstruma - nedužno biće je patilo!

O ovakvim temama treba govoriti, kako se slični slučajevi ne bi ponavljali!

Da smo svedoci sve većeg porasta kriminala, kao i nedoličnog ponašanja pojedinaca, odsustva empatije, ali i mostruoznih zločina sve više potvrđuju mnogobrojni slučajevi koji isplivavaju u javnost. Jedan od takvih, bio je i nedavni zločin koji je počinio izvesni pedofil u jednom vrtiću u Odžaku.

Mnoge javne ličnosti svoj uticaj, popularnost i glas koriste kako bi pomogle rasvetljavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomenutih kriminogenih radnji, ali i podigle svest o važnosti prevencije i zaštite, kako se isti ne bi ponavljali u budućnosti. Jedna od njih je i pevačica Slavica Ćukteraš, koja je potresnom fotografijom koju je podelila preko socijalnih mreža, uzburkala javnost.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Slavica je potresena ovim saznanjem, morala odmah da alarmira javnost i izvesti o ovom nemilom događaju, čime ne samo da je poslala poruku, već i pružila podršku žrtvi, ali i njenim voljenima. Da ovaj slučaj bude dodatno morbidniji, žrtva pedofila je devojčica koja ima svega 6 godina.

- Vidite ove ruke, ruke dve majke, jedna ruka je iz Novog Sada, a druga ruka iz Odžaka. Majka iz Odžaka je sa njenom ćerkom doživotno istraumirana, jer je njena šestogodišnja ćerka žrtva pedofila iz vrtića u Odžaku. Sklonila je dete iz sredine da bi joj skrenula misli sa užasa. Upoznale smo se na moru, ispričala mi je sve - glasila je poruka koju je pevačica napisala uz fotografiju na kojoj se dve žene drže za ruke, čime je do Srbije stigla tužna, ali ujedno i snažna poruka.

Kakav će epilog ova čitava situacija dobiti, ostaje nam da ispratimo, ali verujemo da će devojčica pronaći svoj mir nakon svega što je kao nedužno biće preživela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.