POTRAŽILA POMOĆ STRUČNJAKA: Nina se trudi da ostavi brak sa Lekom u prošlosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAŽILA POMOĆ STRUČNJAKA: Nina se trudi da ostavi brak sa Lekom u prošlosti (FOTO)

Pitanje sudbine...

Voditeljka Nina Radulović, koja je nedavno i zvanično stavila tačku na brak sa glumcem Branislavom Lečićem, okrenula se astrologiji.

Očigledno je atraktivna voditeljka odlučila da se pozabavi svojom sudbinom i predviđanjem budućnosti, pa je pomoć potražila od stručnih ljudi.

A photo posted by Nina Lecic (@nina_lecic) on Feb 5, 2017 at 9:08am PST

Ona je otišla kod astrologa kako bi joj uradili natalnu kartu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Natalna karta otkriva mnogo o našoj prirodi i duši. O onome od čega smo sastavljeni - objasnila je Nina zbog čega je otišla da joj urade natalnu kartu, ali nije otkrila kakva je sudbina čeka. Osim što je pohvalila tim koji je posvećeno radio na izradi njene natalne karte, Nina je istakla da je spremna za nove izazove. Očigledno je brak sa Lečićem ostavila u prošlosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.