POTPUNO SLOMLJEN: Gagi u suzama, Luna uz njega! Priča, priča, priča - i onda ja udarim tako...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO SLOMLJEN: Gagi u suzama, Luna uz njega! "Priča, priča, priča - i onda ja udarim tako..."

Đogani se rasplakao.

Gagi Đogani rasplakao se ovog popodneva dok su zadrugari odmarali u spavaćoj sobi, a kada je videla svog oca u suzama, Luna Đogani mu je odmah pritrčala kako bi ga utešila.

Podsetimo, nedavno je u rijaliti progam "Zadruga" ušla Gagijeva bivša supruga Anabela Atijas sa kojom denser često ima žestoke svađe. Oni temeljno iznose sav prljav veš iz perioda kada su bili u braku, ali i pričaju sve ono što se dešavalo nakon toga.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Plači slobodno, izbaci iz sebe sve. Biće sve okej. Misli na Ninu! - pričala je Luna.

- Strašno! Strašno! Dosta je, strašno! Hoću da se malo iskuliram. Videla si juče, priča, priča, priča... I onda ja udarim tako... Ma, uzaš! Užaš! - govorio je Gagi.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.