POTPUNO SAMA! Vesna Zmijanac UHVAĆENA na ovoj lokaciji posle OPERACIJE - pronašla svoj mir nakon crnih dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 10:01

POTPUNO SAMA! Vesna Zmijanac UHVAĆENA na ovoj lokaciji posle OPERACIJE - pronašla svoj mir nakon crnih dana

Težak period ostavila je iza sebe...

Folk pevačica Vesna Zmijanac, iza sebe je imala jako težak period, budući da je zbog komplikacija zdravstvenog stanja morala da se podvrgne operaciji srca.

Vesna, ali i njena ćerka Nikolija Jovanović i zet Relja Popović, bili su izrazito zabrinuti zbog čitave ove situacije, te je upravo zbog toga doneta odluka da se Zmijančeva skloni na neko vreme od javnosti i ode na Bukulju, gde ima svoju kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svoj mir.

Pevačica je oduvek najviše volela svoju kuću van Beograda, iako poseduje nekoliko nekretnina u centru glavnog grada, te je potpuno bilo logično da će se i sada skloniti u svoj omiljeni kutak.

Njena ćerka je otkrila kako se pevačica oporavlja veoma uspešno, kao i da priprema povratak na scenu.

Dok se povratak na velika vrata ne desi, folk diva će nastaviti da uživa na Bukulji u svežem vazduhu i netaknutoj prirodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.