POTPUNO NEPREDVIDIV KRAJ ZADRUGE! Bivša učesnica otkrila ZABRANJENE DETALJE - Još će se događati kombinacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:23

POTPUNO NEPREDVIDIV KRAJ "ZADRUGE"! Bivša učesnica otkrila ZABRANJENE DETALJE - Još će se događati kombinacije!

Pevačica je večeras zablistala na crvenom tepihu, a onda je progovorila i o pikantnim detaljima!

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović nastupala je sinoć na gala festivalu "Sabor narodne muzike Srbije 2023", koji se emituje na RTS-u, a koji prati i ekipa portala Srbija Danas.

Lepa plavuša, vidno promenjenog imidža, stigla je u plišanoj crvenoj haljini na drugo veče ovog festivala i za medije otkrila kako se oseća.

- Nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tremu, jedva čekam da izađem na binu! Nastupala jesam kao mala, ali kao velika, ovo je moj prvi festival. Volim našu narodnu muziku, a inače volim festivale. Išla bih na sve, volim taj takmičarski duh - rekla je Teodora.

Lepa pevačica je ispričala i da je radila na svom mentalnom zdravlju, ali i na fizičkom izgledu. Ona se dotakla i aktuelnih događaja u "Zadruzi", pa ispričala kako gleda na odnos bivše suparnice Maje Marinković i Zvezdana Slavnića. Podsetimo, Teodoru Bilanović su u Zadruzi zvali "kornjača" zbog toga što je Marinkovićevu njen hod i stav podsećao na tu životinju, a ona i Maja su ušle u sukob nakon što jeMilan Janković Čorba prevario Teodoru sa Marinkovićevom. Detalje nedavnog intervjua portala Srbija Danas sa bivšim zadrugarom pročitajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

-  Očekivala sam da će biti ovakvo stanje u "Zadruzi", samo se čekao momenat kad će Maja da uleti! Još će se tu događati kombinacije između Ane i Zvezdana, tek se priprema za kraj. Zvezdan i Ana će završiti zajedno - rekla je Bilanovićeva.

Detalje ovog razgovora pogledajte u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.