POTPUNI SKANDAL IZA KAMERE: Nova voditeljka Ana Radulović ni cela dva dana ne vodi emisiju, a već SABOTAŽA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 17:19

POTPUNI SKANDAL IZA KAMERE: Nova voditeljka Ana Radulović ni cela dva dana ne vodi emisiju, a već SABOTAŽA!

I sam je bila zatečena...

Svi su bili šokirani pre nekoliko dana kada je premijerno predstavljena nova voditeljka emisije "Narod pita" Ana Radulović. Ni cela dva dana proteklo nije, a već je izbio prvi skandal u emisiji.

Ana Radulović sinoć je po drugi put vodila emisiju "Narod pita" u ovoj sezoni. Ana je ugostila Žanu Đorđević, Rodnija i Bokija Simića. Ono što se do sad nikada nije dogodilo, a što je iznenadilo i Anu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je to da se publika nije pojavila.

Statista koji sede iza voditelja i zadrugara nije bilo skoro pola emisije, a onda su se samo u jednom trenutku pojavili, ušli i seli iza voditeljke.

Iako kamera nije zabeležila ovaj tranutak, moglo se čuti kako se smeštaju, što je u jednom trenutku iznerviralo voditeljku.

Ana je veliki profesionalac i veoma dobro se snašla u ovoj nepredviđenoj situaciji, te gotovo niko nije primetio ovaj propust.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.