POTPUNI RASPAD! Ša plače i kuka - Tara je uništila sve, šteta je neprocenjiva! Biće DISKVALIFIKOVANA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 09:35

POTPUNI RASPAD! Ša plače i kuka - Tara je uništila sve, šteta je neprocenjiva! Biće DISKVALIFIKOVANA! (VIDEO)

Nervni slom sa dugoročnim posledicama.

Nenad Aleksić Ša se povukao u pušionicu nakon haosa koji je napravila njegova devojka Tara Simov. Zadrugari su pokušali da ga uteše, a on je sve vreme kukao i plakao.

- Davi me, štipa me, udara obezbeđenje. Ne mogu da dišem. Sve me boli - kukao je Ša.

Fran Pujas je ostao da mu pravi društvo, a zatim je poveo Ša do spavaće sobe. Reper ni tu nije uspeo da se smiri. Nastavio je da jeca u krevetu i da se hvata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za glavu.

Tara Simov je sinoć i rano jutros, posle svađe sa Miljanom Kulić, krenula u rušilački pohod. Ona je lomila sve što joj je bilo pod rukom, uključujući i kamere u Beloj kući i širom Zadruge. U besu se sukobila sa obezbeđenjem, kojem je otimala motorole i bacala u bazen. Komentatori na društvenim mrežama su bilu u šoku zbog njenog ponašanja, a Kristijan Golubović je prokomentarisao da tako nešto u životu nije video.

Većina gledalaca procenjuje da ne postoji šansa da Tara posle svega što je uradila ne bude diskvalifikovana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.