POTPUNI PRESEDAN! Ovakav potez Anđela Đuričić još uvek nije povukla - neprepoznatljiva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 23:08

POTPUNI PRESEDAN! Ovakav potez Anđela Đuričić još uvek nije povukla - neprepoznatljiva!

Kada su je ugledali, svi su se iznenadili!

Još jedno izdanje emisije "Tračarenje sa Anđelom" emitovano je večeras i tom prilikom je Anđela Đuričić ugostila Lazara Ilića, modnog stručnjaka.

Razgovarali su na razne teme, a voditeljka je gledaoce sprovela kroz karijeru svog gosta i pokušala da njegov rad malo bliže približi javnosti. Tokom emisije se desio i jedan presedan.

Poznato je kako Anđela poklanja dosta pažnje estetici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fizičkom izgledu, a pogotovo sada kad se susrela sa modnim znalcem, sva njena kreativnost je došla do izražaja.

Anđela se presvukla i dopustila Lazaru da od njue napravi bliskoistočnu princezu. To je potez koji niko nije očekivao.

Crveni tonovi, zlatan nakit na licu i zavodljiv pogled Đuričićeve, bili su dovoljni da ostave bez daha svakoga ko je emisiju pogledao, te ne treba čuditi mnoštvo pozitivnih komentara.

Šta se sve to zbivalo u emisiji, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.