POTISKUJU EMOCIJE? Tomi je ipak STALO do Nadedžde? Ove njene reči su ga dotukle! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTISKUJU EMOCIJE? Tomi je ipak STALO do Nadedžde? Ove njene reči su ga dotukle! (VIDEO)

Nisu tu čista posla...

Nadežda Biljić i Toma Panić su imali s*ks pred rijaliti kamerama, ali o emocijama ni jedno ni drugo ne pričaju. Tokom ranih jutarnjih časova oni su rešili da porazgovaraju o svom odnosu, ali je njihov razgovor otišao u sasvim drugom smeru.

RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN... Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)

Iz njihovog razgovora se dalo zaključiti da je Tomi zasmetalo što ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadežda ne gleda kao njenog potencijalnog dečka i muškarca, pa je osuo paljbu po njoj.

- Zašto si tako nabeđen? Ja ti se napolju neću javiti. Ti nisi materijal za vezu! - rekla je Nadežda Tomi i ovime ga uvredila.

- E pa zato me niko ne osuđuje, jer ti tako pričaš - odbrusio joj je on.

- Ta tvoja narcisoidnost i to tvoje - ja, pa ja. Ti nemaš pojma kako se ja osećam posle svega toga - dodala je Biljićeva.

Nakon toga je Nadežda rekla kako će mu je*ati sve po spisku, na šta je Toma odgovorio da njegov spisak niko ne sme da dira. Potom je počeo da nabraja kako mu je na prvom mestu majka, potom bratovljeva ćerka, brat i tako dalje, a Nadežda je počela da se izvinjava.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.