POSTUPCI ZA ŽALJENJE, KATASTROFALNO: Anđela stavljena na stub srama - ovo što je uradila je užasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 14:57

POSTUPCI ZA ŽALJENJE, KATASTROFALNO: Anđela stavljena na stub srama - ovo što je uradila je užasno!

Nije želeo da je štedi!

Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca, bio je gost prethodne večeri u emisiji "Narod pita" koja se emitovala na ružičastoj televiziji. Tom prilikom je govorio na razne teme, bio u centru skandala, ali i iznosio svoje nadaleko poznate stavove.

Medijske ekipe su iskoristile priliku da ga upitaju kakav je njegov stav o pojedinim temama koje nisu uspeli da prečešljalju u studiju, a ticale su se venčanja i ljubavi Anite Stanojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Jovane Tomić Matore, dok je najveću pažnju privuklo ono što je rekao o Anđeli Đuričić.

Na pitanje da li podržava odnos, ljubav i brak Anite i Matore, imao je očekivan odgovor.

- Ja generalno sve podržavam, ali njih ne! Ja sam bio unutra sa njima i ja znam šta je Matora pričala za Anitu! Znam i da je Anita strejt devojka. Smatram da Matora nema nikakvu emociju ka njoj. Sad odjenom venčanje i sad se one kao vole... Ali dobro, ako je to tako ja onda podržavam - rekao je Nenad, a onda se ostrvio na Anđelu Đuričić.

- Iskreno... Ja nju žalim. Ona je stvarno katastrofalna. Ovo sada što radi je užas... Nadam se da će se opametiti i da će na kraju reći da je pogrešila - bio je ozbiljan Neca Lazić.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.