POSTOJE NEKE NESUGLASICE...! Tamara Đurić progovorila o OCU SVOG DETETA: Evo u kakvom su ODNOSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 18:04

"POSTOJE NEKE NESUGLASICE...!" Tamara Đurić progovorila o OCU SVOG DETETA: Evo u kakvom su ODNOSU

"Mi smo jedan par koji se jako voli ali...!"

Tamara Đurić, poznata starleta sa naših prostora šta god da uradi ili kaže medijiski je propaćeno, a društvene mreže se usijaju kada objavi novu provokativnu fotografiju.

Tamara se uključila u emisiju "Puls Srbije" putem Skajpa i otkrila u kakvim je odnosima sa ocem svoje ćerke, kojoj je dala ime Tamara.

- Mi smo u odličnim odnosima, mogu slobodno da kažem da smo zajedno jer smo stalno zajedno. Mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan par koji se jako voli ali postoje neke nesuglasice među nama i ne želimo da to preraste u nešto ozbiljno. Zbog nas i zbog Tamare želimo da budemo u korektnim odnosima. Ja sam dete iz patrijahalne porodice i želim da ćerka raste i sa ocem i sa majkom -

Đurićeva je nedavno imala saobraćajni udes na Južnom bulevaru ali je srećom prošla sa lakšim povredama.

- Sada je sve ok, zdravstveno sam dobro. Sve je prošlo sa blažim povredama, ja sam imala nagnječenje lakta - rekla je Tamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.