POSTOJE FOTOGRAFIJE! Zadrugarka priznala - ima slike na kojima je GOLA! Ranije je tvrdila suprotno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 12:01

"POSTOJE FOTOGRAFIJE!" Zadrugarka priznala - ima slike na kojima je GOLA! Ranije je tvrdila suprotno! (VIDEO)

Sad se dosetila...

Ono što je sinoć još privuklo veliku pažnju stanara Bele kuće jeste i priznanje Ive Grgurić da je ipak imala eksplicitne fotografije iako je ranije to oštro demantovala.

Mirko Gavrić postavio je sinoć pitanje Ivi: "Pojavile su se tvoje p*rno fotografije u jednom časopisu, izgleda da je treća osoba napravila te fotografije. Je l' to istina ili ne".

- Nisam se setila, negirala sam, ali sam kasnije rekla da je moguće da postoje neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije. U tom periodu od 7 godina. Nisu sigurno bile obučene. Nije slikala treća osoba. Možda sam bila lažov što sam to demantovala, ali sam se posle toga setila, rekla sam Filipu da postoji mogućnost da postoje te dve fotografije, bilo je pre 7 godina - navela je Iva.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.