POSTIGNUT JEDINI MOGUĆ DOGOVOR SA PRODUKCIJOM: Evo DA LI se Janjuš vraća u Elitu nakon smrti brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:50

POSTIGNUT JEDINI MOGUĆ DOGOVOR SA PRODUKCIJOM: Evo DA LI se Janjuš vraća u Elitu nakon smrti brata

Mnogi se ovo pitaju već deset dana, odgovor je konačno poznat.

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, koji je "Elitu" napustio 25. decembra nakon što mu je brat Mihajlo preminuo, trebalo bi da se vrati u rijaliti za svega nekoliko dana.

Iako publika nagađa od trenutka njegovog izlaska da li će se uopšte vraćati, sada je otkriveno da je postigao određeni dogovor sa produkcijom.

- Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni - zaključuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Podsećanja radi, Mihajlo Janjušević (27) oduzeo je sebi život, a njegovo telo pronađeno je u stanu u kojem je živeo. Janjuš ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio mlađeg brata, pa neretko objavi zajedničku sliku ili poruku posvećenu pokojnom bratu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.