POSTARAĆE SE DA PLATE ZA SVAKU SUZU! Tara i Ša nisu svesni šta ih čeka napolju, Ivana ima PAKLENI PLAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 11:42

"POSTARAĆE SE DA PLATE ZA SVAKU SUZU!" Tara i Ša nisu svesni šta ih čeka napolju, Ivana ima PAKLENI PLAN!

Ovo će ih ozbiljno iznenaditi!

Kako Skandal ekskluzivno saznaje, Taru i Ša čeka gadna osveta kada izađu iz rijalitija, a da im ne bude dobro čim se nađu u realnom svetu, pobrinula se reperova još uvek zakonita žena Ivana.

Kako se poverila prijateljima, rešila je da ih oboje sačeka s osmehom, srećna i zadovoljna, pa da im još da i blagoslov u budućem odnosu.

A post shared by 🔥SHA 💥 FAN🔥 (@nenadaleksic___fan)

- Ivanu su prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savetovali da treba da smesti nešto gadno i mužu i maloj Tari, ali ona smatra da ima bolji plan, a to je da ih sačeka savršeno hladna, zadovoljna i skockana - objašnjava izvor i dodaje:

- Ona već prelepo izgleda, ali se sad bacila na tretmane i vežbe, želi da bude prava bomba kada se sretne oči u oči sa mužem i njegovom ljubavnicom. Čak planira i nekog dobrog frajera da nabaci da bude uz nju, a kako sam čula, ima već na desetine udvarača. E tako sređena, vedra i nasmejana, oboma će im reći da im sve oprašta, ma i sreću će da im poželi.

A post shared by @t_n_love119

- Ni Tari neće ružnu reč da kaže, samo joj je bitno da ih tako vedra i zadovoljna oboje pogleda u oči. A što se kazne tiče, kaže da je sigurna da će im se oboma desiti instant karma i da će se univerzum postarati da plate za svaku suzu i poniženje koje su joj priredili - završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IVANA SPREMA PAKLENI PLAN ZA TARU I ŠA Ovo će repera zaboleti do srži: "Platiće za svaku suzu i poniženje"

Izvor: Blic, 13.Apr.2021

Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, kako pišu domaći mediji, čeka gadna osveta kada izađu iz rijalitija, a da im ne bude dobro čim se nađu u realnom svetu, pobrinula se reperova još uvek zakonita žena Ivana Aleksić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.