Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 15:36

POSTAO JE OTAC U 7. DECENIJI ŽIVOTA: Preminuli Aki Rahimovski nikako nije želeo da OVO javnost sazna

Balkan u suzama...

Pevač i frontmen grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski, preminuo je danas, 22. janura, u 67. godini.

Tužne vesti podelili su na zvaničnoj stranici grupe "Parni valjak" na Fejsbuku. Uzrok smrti muzičara još uvek nije poznat javnosti.

Aleksandar Rahimovski rođen je u Nišu, ali se ubrzo sa porodicom preselio u Skoplje. Kako mu je otac bio muzički profesor, sa sedam godina je krenuo u muzičku školu, odsek klavir i pevanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kao tinejdžer bio je član nekoliko sastava od kojih su neki grupe Vakuum, Krvna braća i Tor, sa kojom je nastupio na festivalu u Zagrebu 1975. godine. Iste godine upoznaje gitaristu i kompozitora Huseina Hasanefendića Husa i Juricu Pađena. U saradnji sa menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom osnivaju prvu postavu Parnog valjka.

Aki je postao otac u sedmoj deceniji sa 27 godina mlađom ženom Barbarom, pre dve godine. Ćerkici su roditelji dali ime Antonija.

Inače, njegovi fanovi sa Balkana su potpuno bili iznenađeni s obzirom da se o Akijevom privatnom životu malo zna, čak pojedini mediji naveli su i da su svi mislili da je on tada i dalje bio u braku sa drugom suprugom Ingrid.

Aki Rahimovski se oduvek trudio da svoju privatost drži u tajnosti. Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavljivao u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda. Isti je slučaj i sa Barbarom, dok ime prve supruge u javnosti nije poznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.