POSTALO JE OZBILJNO - Nakon skupocenog poklona za rođendan, Asmin je napravio OVAJ KORAK u vezi sa Stanijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 17:33

POSTALO JE OZBILJNO - Nakon skupocenog poklona za rođendan, Asmin je napravio OVAJ KORAK u vezi sa Stanijom

Ne propušta priliku da je obasipa ljubavlju i pažnjom.
Starleta Stanija Dobrojević po svemu sudeći itekako uživa u svojoj novoj vezi sa Asminom Durdžićem. Iako su se njih dvoje u poslednje vreme puno puta pojavljivali u javnosti zbog cele priče sa učesnicom "Elite" Aneli Ahmić i njene porodice, njihova ljubav je čini se pobedila sve prepreke.
Asmin ne propušta da svaki slobodni trenutak posveti voljenoj devojci, često njene slike objavljuje na Instagram profilu, a takođe ne okleva ni da je obraduje prelepim poklonima.
Kako se prenosilo, Asmin je do nedavno boravio u Majamiju. Uoči Stanijinog rođendana kupio joj je skupoceni automobil, čija se vrednost procenjuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.