POSTALI SU POGUBNI! Miljana Kulić očajna zbog gašenja Zadruge, evo koga ona krivi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 10:15

"POSTALI SU POGUBNI!" Miljana Kulić očajna zbog gašenja Zadruge, evo koga ona krivi!

Miljani je dugi niz godina jedini izvor prihoda bio upravo rijaliti.

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge", a ubrzo nakon nje, diskvalifikovana je i njena majka Marija zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima.

Budući da je Miljana većinski deo života provela zarađujući učešćima u raznim rijalitijima, ona je na sve načine pokušavala da dođe do novca nakon što je napustila "Zadrugu", pa je pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da peva, a redovno odlazi i u kockarnice.

Ipak, mnogi su mišljenja da Nišlijki fali život pred kamerama, pa su se pojavile špekulacije da je neprestano zvala produkciju pokušavajući da se vrati u rijaliti, ali bezuspešno.

Kako stvari sada stoje, produkcija će na sudu od Miljane potraživati 100.000 evra, a sve prema ugovoru koji svaki takmičar potpisuje pre ulaska u rijaliti.

Pre nekoliko dana, vlasnik i direktor Pink televizije Željko Mitrović, je prihvatio predlog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i doneo odluku da se šesta sezona rijalitija završi čak mesec dana ranije od planiranog, kao i da se nakon ove sezone rijaliti ugasi.

Zvanična informacija jeste da će veliko finale biti održano u četvrtak 8. juna sa početkom u 21 čas.

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

O ovoj odluci Velikog šefa svi imaju svoje mišljenje, a čini se da ga ima i Kulićeva. Ona je na svom Instagram storiju objavila sledeće:

- Kada firmu napuste posebni i potrebni, preostaju samo podobni koji vrlo brzo za nju postanu i pogubni - napisala je Miljana, a mnogi smatraju da se ova poruka odnosi upravo na situaciju u "Zadruzi" otkako je ona izašla i njeno gašenje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.