POSTALA SI PREDMET SPRDNJE! Janjuš ne može da veruje kako se Maja ponaša: Devojko, BLAMIRAŠ i sebe i mene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 03:11

"POSTALA SI PREDMET SPRDNJE!" Janjuš ne može da veruje kako se Maja ponaša: "Devojko, BLAMIRAŠ i sebe i mene!"

U šoku je!

Maja Marinković je nastavila da optužuje zadrugarke da pokušavaju da je prave ljubomornom tako što su prisne sa Janjušem.

- Ove devojke se tu grle sa njim, a onda on ode i pati za mnom. One nikad neće biti kao ja. Namerno ga grle, mene to ne dotiče. Ali to ne rade zbog njega, nego zbog mene - rekla je Maja.

- Ona je postala ozbiljna sprdnja, svi se sprdaju sa njom. To me malo nervira. Bar nek sedne i ćuti. Svi živi se sprdaju sa njom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja iza sebe imam brak i dete. Moja ćerka odrasta sa majkom koja će je vaspitati na pravilan način. Meni je tebe žao, devojko. Hajde što blamiraš sebe, nego blamiraš i mene - istakao je Janjušević.

- O kojim kodeksima pričaš, kad si ženu prevario. Nemoj da patiš za mnom, nemoj da naručuješ pesme za nas odnos, ja sve primetim - uzvratila je Maja.

- Mene je blam njenog blama - zaključio je Janjuš.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.