POSTALA SI KADRUŠA Marija Kulić urnisala Taru pred svima NE TREBA DA JURIŠ ZA MUŠKARCIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 17:09

"POSTALA SI KADRUŠA" Marija Kulić urnisala Taru pred svima "NE TREBA DA JURIŠ ZA MUŠKARCIMA" (VIDEO)

Surovo!

Marija Kulić je kao ovonedeljni vođa dobila zadatak da zadrugarima podeli budžete.

Sudeći po početku ove raspodele, mnogim zadrugarima već nije dobro. Ona je svakom dala obrazloženje, ali i savet kako da nastave da se ponašaju u nastavku rijalitija. Nakon Bojana Savića, sledeći veliki budžet namenila je Tari Simov.

Takođe, ona je iz svakog velikog budžeta uzela po 150 dinara i odvojila ih za higijenu.

- Moje mišljenje o tebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sasvim drugačije u odnosu na prošlu sezonu, jer svako ko uđe u rijaliti drugi put, pokaže drugo lice. Ranije ono nisam podržavala, jer ti ne treba da juriš za muškarcima, nego da tebe jure. Na kraju se pokazalo da te nije voleo, i pokazao je lice. Sada si nova Tara, poslušala si me, jer ja volim temperamentne, otresite ali ne i bahate devojke. Igraš se poput Mine, ugledala si se na nju, hoćeš da rasturiš sve veze. Sa Franom si se uplela, a meni ste vi super par, jer ste slični, delovali ste srećno. Ti imaš netrpeljivost i ne voliš osobe sa kojima si slična, a to je Paula. Obe ste inteligentne, elokventne, otresite, i zato je ne voliš, i mešaš se u njene veze. Ne mislim da ti se Čorba dopada, smatram da je to tvoja igra, a objasnićeš zašto. Dobra si prema meni, draga si, korektna, i ja tebe volim, jer si slična Miljani, postala si kadruša - rekla je Marija.

- Što se tiče mene, nastavi da se igraš, ali ono što je tebe povredilo, znaš kako si se osećala, nemoj to da radiš drugima - dodala je Marija.

- Ne znam da li bolja ili gora, ali pokazaće vreme - završila je Marija.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.