POSTALA MAJKA U 44. GODINI! Pevačica dobila sina veštačkom oplodnjom - toliko sam želela dete! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTALA MAJKA U 44. GODINI! Pevačica dobila sina veštačkom oplodnjom - toliko sam želela dete! (FOTO)

Živeli!

Pevačica Natali Imbrulja rodila je svoje prvo dete, sinčića kojem je dala ime Maks Valentajn.

44-ogodišnjakinja je srećnu vest objavila na Instagramu.

"Dobrodošao na svet... Maks Valentajn Imbrulja. Srce mi je ogromno. Moj dečko", napisala je pevačica uz fotografiju ruke svog sina.

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on Oct 8, 2019 at 3:18pm PDT

Komentare su preplavile čestitke. Natali se podvrgla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medicinski potpomognutoj oplodnji, tačnije in vitro oplodnji, uz pomoć donatora sperme.

"Oni koji me poznaju znaju da je ovo nešto što sam jako dugo želela i blagoslovlena sam što je to bilo moguće ostvariti uz pomoć IVF-a i donatora sperme...", napisala je pevačica letos.

Imbrulja, poreklom iz Australije, je bila popularna krajem devedesetih godina prošlog veka, a najveći uspeh bio joj hit "Torn" iz 1997. godine, inače obradu pesme benda Edanswap.

POGLED KOJI OBARA SA NOGU: Zavirite u LUKSUZAN apartman Cece Ražnatović! Evo u kakvom RASKOŠU uživa! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Naša glumica se porodila pre manje od mesec dana i toliko dobro izgleda da PROSTO SIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

Sija....Naša glumica Tamara Dragičević porodila se drugi put pre manje od mesec dana. Objavila je novu fotografiju na Instagramu i komentari se samo nižu..."Prelepa si", "top", "meni najlepša".. samo su neki od komentara oduševljenih obožavalaca naše glumice...Sav taj glamur..😂 #premijera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.