POSTALA JE MENSUROV ROB! Majka Milice Veselinović BESNA, VAN SEBE zbog STANJA njene ĆERKE SRCE MI SE CEPA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 22:34

"POSTALA JE MENSUROV ROB!" Majka Milice Veselinović BESNA, VAN SEBE zbog STANJA njene ĆERKE "SRCE MI SE CEPA!"

"Ponašanje mog deteta, vidim da je pukla skroz..."

Sedamnaestogodišnja učesnica "Zadruge" Milica Veselinović trenutno prolazi kroz težak period u rijalitiju.

Žestoki, sve češći sukobi sa dečkom Mensurom Ajdarpašićem odrazili su se na njeno raspoloženje, ali i ponašanje, te svakodnevno ulazi u kako verbalne, tako i fizičke obračune sa drugim zadrugarima u Beloj kući.

Ana Veselinović se oglasila za medije te otkrila da je vrlo ljuta i van sebe:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Šta mi teško pada? Pa, ponašanje mog deteta, vidim da je pukla skroz... Popustila je sa živcima, uopšte joj nije lako. Nervozna je, napeta... Veujte mi da se jako brinem. Mislim da je do toga došlo jer nije znala ni gde, ni s kim u vezu ulazi. Iskreno, nije joj lako, ja to vidim i srce mi se cepa - zabrinuto priča Milicina majka, koja se osvrnula na Mensurovo ponašanje prema njenoj ćerki.

- Ono što joj radi Mensur je strašno, ja ne znam dokle će to ona više da trpi. Da ne sme da se nasmeje, pogleda... Ona je stvarno kod nas, kod kuće, skroz drugačija - opuštena, vedra, nasmejana, otvorena... Sa puno ambicija. A tamo, totalno drugačija. Ja ne znam ko ono može da trpi, onakvo Mensurovo ponašanje... Postala je Mensurov rob! I rob i robot. Ma, svašta bih mu rekla kada bih ga videla ili čula, ali to bih ostavila za u četiri oka - kaže Miličina majka za Pink.rs.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.