POSLEDNJI POZIV za suočavanje: Aneli javno zapretila Asminu, otkrila šta će joj PRODUKCIJA omogućiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 08:45

POSLEDNJI POZIV za suočavanje: Aneli javno zapretila Asminu, otkrila šta će joj PRODUKCIJA omogućiti

Ahmićeva najavila žestoko raskrinkavanje.

Sinoć u toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević je dao reč Aneli Ahmić.

Ona je ovom prilikom progovorila o bivšem, Asminu Durdžiću.

- Aneli došla si do zaključka, sada si zaključila da se Alibaba sada bori za tebe, da te to ne bi čudilo jer on ne može da se bori sa tim da te izgubio - rekao je Milan.

- Meni je Janjuš rekao da misli da nisu zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on i Stanija, ja sam Miljanu pitala to da bih onda mogla da skontam i da sklopim kockice, nikako mi se ne uklapa da je on pojačao ovo na najjače, a da je on sa Stanijom. Ništa novo ništa čudno od Asmina što vređa Janjuša, sve ovo što radi sad mislim da sada shvata da me izgubio. Zato sam i pitala Miljanu da mi pojasni, u stvari, pitala sam je jednom. Ako je ona u Americi, nije mi logično. Povezujem neke stvari, zašto, njemu smeta što je Miljana rekla - rekla je Aneli.

- Moj tata nije hteo da da njemu moj broj, mi smo stupili u kontakt tako što je pozvao Zolu i uključili smo se na video poziv. On meni kaže evo ga moj prijatelj, i meni Zola kaže da se izviniš mom prijatelju što sam ga vređala, ja kažem ko je ovaj čovek, ne znam ga, on meni kaže Miljana ja sam Alibaaba. Ja kažem što bih se ja njemu izvinjavala, vređala sam te jer sam samohrana majka i da ja tebe i još dve osobe u isti stav stavljam. On meni kaže Miljanice nije baš tako, ja vas volim, Zola mi kaže izvini se mom prijatelju. Posle toga zove mog oca, on zove moju majku i kaže ko zove. Ja ga pozovem i kažem mu, šta god ti priča i obećava Zola, ja niti bilo koga branim niti me ineterresuje. Ti si za mene to, to i to. Videla sam da je patološki lažov, ne znam da li je pošao ili došao. Zvao me iz automobila snima mi. Ona je moja Nora ja hoću da je viđam, ja ne mogu ovo, ja ono - rekla je Miljana.

- Ja njega čekam raširenih ruku da rešimo sve, ako on to ne želi, meni će ovde produkcija omogućiti da odem na poligraf, i da na sva pitanja odgovorim. Svako moguće pitanje koje mi je stiglo ja odgovara, da li mu je lakše da odem na poligraf ili mu je lakše možda me može pobediti, možda to misli. Poligraf će reći sto posto istinu. Koga boli k šta sam ja bila, zar nisam ja dokaz jedne majke koja je odlučila da izvadi i usta i grudi i da prestanem sa ludim životom, evo ja sam čist primer jedne dobre majke - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videima.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.