Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2019, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI ISPRAĆAJ GLUMCA: Igor Pervić biće kremiran u ponedeljak na NOVOM GROBLJU

Glumac Igor Pervić, koji je preminuo posle druge bolesti u 52. godini u Beogradu, a kako Kurir saznaje, kremacija glumca će biti održana u ponedeljak, 29. aprila, u 13 sati na Novom groblju. Igor je glumio u mnogim filmovima kao što su “Crni bombarder”, “Lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Sivi dom” i poznatim serijama “Ranjenik”, The post POSLEDNJI ISPRAĆAJ GLUMCA: Igor Pervić biće kremiran u ponedeljak na NOVOM GROBLJU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Igor Pervić će biti kremiran 29. aprila

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2019

Glumac Igor Pervić, koji je preminuo juče u 52. godini, biće kremiran u ponedjeljak na Novom groblju u Beogradu, saznaje "Blic".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.