POSLEDNJE ZBOGOM: Glumac Igor Pervić biće sahranjen SUTRA, na Novom groblju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJE ZBOGOM: Glumac Igor Pervić biće sahranjen SUTRA, na Novom groblju

Ispraćaj legende

Glumac Igor Pervić, koji je preminuo 23. aprila u 52. godini života, biće kremiran sutra u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Pervić je proteklih godinu dana glumio u serijama"Urgentni centar", "Žigosani u reketu" i "Nemanjići - rađanje kraljevine", a poslednja uloga mu je bila u seriji "Šifra Despot".

Srpski glumac Igor Pervić preminuo je jutros u svojoj 52. godini. Ostaće upamćen po mnogim filmovima kao što su "Crni bombarder", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić"... Igore, počivaj u miru, nećeš biti zaboravljen... #srbijadanas #srbija #serbia #igorpervic #rip #glumac #smrt #april #2019

Објава коју дели srbijadanas.com (@srbijadanas) дана 23. Апр 2019. у 4:43 PDT

Pored toga, glumio je i u mnogim popularnim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo 7 godina.

Ostaće upamćen kao jedan od najlepših glumaca srpske scene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.