POSLEDNJA MAJINA OBJAVA NA INSTAGRAMU - U medijima odjeknulo da je PRETUKLA Bilala, evo šta je ona napisala

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 13:18

POSLEDNJA MAJINA OBJAVA NA INSTAGRAMU - U medijima odjeknulo da je PRETUKLA Bilala, evo šta je ona napisala

Bila je lepo raspoložena!

U medijima je odjeknula vest da su se navodno sukobili Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Podsetimo, ovaj rijaliti par je obnovio svoju vezu nakon izlaska iz Bele kuće.

Maja je javno ostavila Brajlovića tokom učešća u Zadruzi kada ju je on napustio da bi išao na hitnu operaciju butne kosti, a tom prilikom je Maja ostavila Bilala i stupila u ljubavnu vezu sa Filipom Carem.

Iako je delovalo da su u lepim harmoničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima, budući da su bili kod Bilalove porodice, ova vest je šokirala mnoge.

Maja se oglasila juče, te objavila na društvenoj mreži da su ona i Bilal proslavili mesečnicu, a na Instagram stori je objavila i poklone koje je dobila od fanova i zajedničke podrške:

- Hvala puno našoj podršci! Volimo Vas. Danas nam je mesečnica - napisala je Maja i dodala mnoštvo srca, delujući vrlo raspoloženo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.