POSLE ŽESTOKE SVAĐE: Luna URLALA, pa otišla da spava, a Marko! U kupatilu, pokazao Anabeli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ŽESTOKE SVAĐE: Luna URLALA, pa otišla da spava, a Marko! U kupatilu, pokazao Anabeli! (VIDEO)

Svako veče haos.

Luna Đogani i Marko Miljković uspeli su i sinoć da se posvađaju dok su bili u sobi u hotelu "Zadruge".

Luna je optužila Marka da je ne grli, ne ljubi i da je ignoriše, a Miljković se nije složio sa tim, nego je rekao da se ona igra s njim.

- Ti si hladan k'o drvo, boli te k*rac! Ponašaš se kao da sam ti ubila nekog. Zašto mi ne pomogneš, dobila sam duplu terapiju - plakala je Luna.

Miljković je napomenuo da sa lekovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može da pije alkohol.

Đoganijeva je, kao i više puta do sada, vikala kako se Miljković ponaša prema njoj kao prema keru. Na kraju je Luna otišla da spava, a Marko je otišao u kupatilo da opere veš.

Komentatori na društvenim mrežama su primetili da to Marko radi kako bi se što bolje pokazao u očima Anabele Atijas, potencijalne tašte.

ANĐELINA DŽOLI, BRED PIT, BRITNI SPIRS, KLUNI... Oni su najlepše slavne ličnosti, a ovo su im SLIKE SA MATURE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PIJE LEKOVE ZA SMIRENJE, A CEPA PIVO! Luna prvo dohvatila flašu piva, Marko je molio da prestane, pa pobegao od nje (VIDEO)

Izvor: Svet, 05.Jun.2019

Luna Đogani, koja inače pije lekove za smirenje, na žurki je mnogo pila što je njenom dečku Marku zasmetalo.. Miljković je zamolio svoju devojku da prestane da pije, a onda je napustio žurku. Iz Bele kuće je otišao u hotel, a onda mu se ubrzo Đoganijeva pridružila.. “Što se tako ponašaš”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.