POSLE VELJKOVE NAVODNE TUČE U TITELU Anastasija se oglasila snimkom: Nije u Beogradu... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 22:44

POSLE VELJKOVE NAVODNE TUČE U TITELU Anastasija se oglasila snimkom: Nije u Beogradu... (VIDEO)

Šta se desilo?!

U medijima se večeras pojavila vest da je Veljko Ražnatović navodno priveden na saslušanje u policiju zbog incidenta u Titelu.

Kako navodi portal Srpskog Telegrafa "Republika" danas je negde oko 16.20 časova u Titelu, u ulici Laze Kostića, posle kraće rasprave i svađe, navodno došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Kako dalje tvrdi portal Republika svađi, a potom i incidentu, prethodila je rasprava između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe mladića i Ražnatovića. Navodno, četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.

Veljko je pokušao da spreči incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, posle toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu.

Iako se niko od Ražnatovića nije oglasio da potvrdi ili demantuje ovu vest, Veljkova sestra Anastasija je na svom Intagramu okačila stori kako uživau šetnji sa drugaricom u Novom Sadu, što ukazuje da ovog incidenta nije ni bilo.

Anastasija u Novom Sadu

Posted by Taca Taca on Недеља, 07. јун 2020.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.