POSLE ULASKA MILIJANE I MILOJKA: Gastoz se vratio u Parove, a onda dokačio Kadru i njegovo pevanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ULASKA MILIJANE I MILOJKA: Gastoz se vratio u Parove, a onda dokačio Kadru i njegovo pevanje

Dvostruki šampion...

Burno je u poslednje vreme u rijalitiju "Parovi 7". Bilo je ulazaka u luksuznu zemunsku vilu (Mladen Vuletić, Milijana i Milojko), ali i izlazaka.

Sada se rijalitiju u kom je dva puta pobedio vratio i Nenad Marinković Gastoz koji je pre samo nekoliko dana objavio duet sa Jasnom Milenković Jami. Ovoga puta kao gost u emisiji "Upoznajte Parove" i to zajedno sa popularnom pevačicom.

Gastoz je kod voditeljke Jelene Petković otkrio ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je favorit, a potom je i udelio ljubavni savet.

- Ljudi vaši međusobni odnosi me ne zanimaju, ali da znate da vas volim. Mastor do pobede - rekao je Marinković, a potom je Džanatanu Lumbili dao savet kako da smuva Jovanu Novakov Šmizlu, njegovu veoma dobru prijateljicu.

- Budi nežan, češkaj je u svakom mogućem trenutku, i tvoja je - kazao je Gastoz, a onda nastavio da analizira sedmu sezonu:

- Mladen mi je hit, Vesna Rivas me je iznenadila, Šmizla mi je sve bolja, Požgaj je legendarni lik. Redovno vas gledam. Lakića nigde ne vidim. Ivan provokacija, Izabela i Kadra su mi slatki - otkrio je on, a potom se osvrnuo i na jednog od favorita (za njega takođe) aktuelne sezone, Elvina Kadrića Kadru za koga smatra da može da postane velika zvezda:

- Vuja je zanimljiv, u bitu je. Svi imamo autotjun, neko mora da peva i sevdalinke. Svaka čast Elvinu, samo neka peva - rekao je pobednik šeste sezone "Parova".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.