POSLE TRAGEDIJE LEPE VESTI, Žizela iz bolnice zahvaljivala Bogu, evo šta su joj doktori rekli

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 11:02

POSLE TRAGEDIJE LEPE VESTI, Žizela iz bolnice zahvaljivala Bogu, evo šta su joj doktori rekli

Ponovo ima osmeh na licu

Ivana Živković učesnica rijalitija "Parovi",  na društvenim mrežama poznatija kao Žizela, proživela je mnogo toga ružnog u poslednjih mesec dana.

Instagram zvezda i nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Parovi"  izgubila je bebu, i to svega nekoliko sati nakon porođaja.

Podsetimo Žizela ništa nije krila i sve je prenosila na instagramu od trenutka kada su joj lekari saopštili da joj je beba preminula preko sahrane pa sve do danas.

- Dobro sam. Sve je dobro. Hvala Bogu. Mogu ponovo da dobijem decu. To je važno. Mogu da nastavim normalno dalje - poručila je Žizela uz selfi iz bolnice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.