POSLE TAJNE PORUKE DA GA VOLI, REPER PROGOVORIO: Nastavak afere Dragane Mitar i Ša?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TAJNE PORUKE DA GA VOLI, REPER PROGOVORIO: Nastavak afere Dragane Mitar i Ša?

Poludeo!

Nenad Aleksić Ša ustao je za velikim stolom tokom porodičnog sastanka i dotakao se najburnijih tema u Beloj kući.

Kako je sinoć u emisiji ,,Pitanja novinara" jedno od pitanja bilo vezano za pismo Dragane Mitar koje mu je ubacila, kako je reper naveo, u džep, morao je da se dotakne toga kao i odnosa sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković.

- Možete da mi lepite epitete, radite šta hoćete, ne bih bio 22 godine pod javnim nebom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posle ovoga ne moram više da trajem, dosta puta sam rekao da ne mogu da verujem da sam i dovde stigao. Moja najveća greška je što sam ušao ovde, jer sam dozvolio mnogim ljudima da komentarišu sve. Što se tiče svađe sa Jelenom, mi se posvađamo, pa sa pomirimo, to je apsolutno naša stvar. E sad, što se tiče Sanje i Matore, one imaju apsolutno pravo da gledaju iz ugla kako one hoće. Porodici jedino imam za šta da se pravdam, ako neko misli da sam ja pogrešio, ima pravo da se ne druži sa mnom. Što se tiče priče sa Draganom, zamolio bih vas da me ne spajate više sa njom. Ne prilazimo jedno drugom, popričali smo par puta, ali inače bežimo jedno od drugog na 20 metara. Postoje neke stvari koje neću da iznosim ovde za stolom, ali svako pominjanje Dragane i mene, izaziva nešto treće napolju, što je užasno. Stvarate nam ozbiljan problem napolju - ispričao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.