POSLE S*KSA, BRIZNULA U PLAČ! Neutešna pored njega leži, drži se za STOMAK! Osmeh zamenile SUZE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE S*KSA, BRIZNULA U PLAČ! Neutešna pored njega leži, drži se za STOMAK! Osmeh zamenile SUZE! (VIDEO)

Erupcija osećanja.

Milica Kemez i Bora Santana su tokom jutra razmenjivali nežnosti, a koliko su uživali u ljubavi dokazuju i osmeh koji su imali dok su bili pod jorganom.

Međutim, nakon samo nekoliko trenutaka taj osmeh je nestao sa Miličinog lica i ona je odjednom počela da plače, a Bora ju je tešio.

- Boli te želudac? Jesam li ja nešto kriv? Bilo nam je lepo - pričao je Bora Milici.

- Vidim hoćeš da me zagrliš, a zaspao si - pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jecajući Milica.

Podsetimo, Milicu je tokom noći boleo želudac, te je očigledno to razlog njenih suza, a Bora je na sve načine pokušao da je smiri.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.