POSLE SKANDALA U FINALU: Oplele po Anabeli: Ne bih joj ruku pružila U ŽIVOTU! A onda i po Ani...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SKANDALA U FINALU: Oplele po Anabeli: "Ne bih joj ruku pružila U ŽIVOTU!" A onda i po Ani...

Najveće razočarenje...

Za bivše rijaliti učesnice Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru najveće razočarenje nakon završetka "Zadruge 2" jeste Ana Korać i odnos sa njom.

- Nisam mogla da sanjam na početku, kada smo ušle, da nećemo imati kontakt sa Anom, posle svega što se izdešavalo. Ne mogu da kažem da sam se razočarala, ali nije prijatno ni meni ni Sanji - kaže Jovana.

- Otišla sam u emisiju sa namerom da raspravimo to. Nismo se čule, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pred početak emisije oni sedeli gore, dok smo svi mi bili dole u šminkernici. Cela ta priča, potezanje priča rekla-kazala dolaze do mene i Sanje, kao i to da sam ja nešto pričala, izdala. Meni je odvratmo što se nismo videle pre emisije, a na kraju se ispostavilo da je ono što sam mislila, sumnjala i da ono što sam htela da ispravim - ne može - objašnjava Matora, na šta se nadovezala Sanja.

- Nas je iznervirao David koji se ubacivao u emisiju, naš razgovor. On nije direktno rekao da mi nismo Ani prijatelji, ali je indirektno rekao "Jedini prjatelj je bio Savo, koji nije komentarisao za stolom". Time nas je prozvao, hteo to ili ne -  rekla je Stankovićeva.

- Sve mi je sinoć bilo jasno po Aninoj faci i po svemu. Nema gore ništa nego kada je čovek ravnodušan, nezaintresovan. Ja se kidam, hoću da objasnim, jesam možda malo prenaglila, ali se trudim kroz celu emisiju da se ja nekome pravdam, a tebe boli uvo. Šta sam ja tu? Mentol? Pritom, dovela si suflera. Ne zaumem poentu, okej da odgovoriš jednom, dva puta, Dušica te pita, ali konstantno, kao i kuckanje njih dvoje tokom emisije... Ne mislim da će mi se javiti, bolje da se ne vidiš sa nekim, nego preko one stvari - objasnila je Tomićeva.

Tokom finala "Zadruge 1" Matora i Anabela Atijas imale su žestoku svađu, što je rezultiralo time da se na finalu "Zadruge 2" ignorišu.

- Ne pada mi na pamet, ne bih joj ruku pružila u životu. Videle smo je u studiju, prošle smo jedna pored druge. Gagi nam se javio, pružio nam je ruku i rekao: "Super ste bile, držite se. Hvala vam". Videlo se da je od srca prišao, a Anabeli ne bih ruku u životu pružila i ne želim da imam bilo kakvih dodirnih tačaka sa tom ženom, to zna i Luna - objasnile su Sanja i Matora u intervjuu za "Telegraf".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ANABELI U ŽIVOTU VIŠE NE BIH PRUŽILA RUKU" Posle skandala pred kamerama Lunina drugarica oplela po pevačici

Izvor: Blic, 23.Jul.2019, 09:08

Anabela Atijas i Jovana Tomić Matora imale su veliku svađu u finalu prve sezone "Zadruge", te su od tada na ratnoj nozi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.