POSLE SKANDALA SA OŽENJENIM VERENIKOM, Andreana izbrisala zajedničke fotografije: DEFINITIVNO KRAJ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SKANDALA SA OŽENJENIM VERENIKOM, Andreana izbrisala zajedničke fotografije: DEFINITIVNO KRAJ?!

Uvrede i pljuvačinu nije mogla da oprosti.

Andreana Čekić izbrisala je sve zajedničke fotografije sa svojim oženjenim verenikom Markom Miloševićem, koje su imali na Instagramu, a prestali su i da prate jedno drugo.

Naime, Milošević je pljunuo u lice pevačicu i pocepao joj majicu.

- Vikao je: „Hoću moje pare, nisam ja ovde za džabe došao.“ Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocepao majicu i sve su joj se grudi videle. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - kaže naš sagovornik.

Friday Phoenix // Saturday Seattle ♥️ Who is coming? 😍

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Oct 8, 2019 at 8:21pm PDT

Andreana je ostavila fotografije na kojima je sa drugim osobama u društvu i Markom Miloševićem, a njih dvoje više nemaju zajedničke fotografije na profilu.

Izgleda da pevačica nije mogla da pređe preko skandala koji je napravio njen verenik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.