POSLE SKANDALA SA MILJANOM, TOMOVIĆA SE ODREKLA PORODICA: Evo ŠTA je uradio - 2 godine žalosti za njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SKANDALA SA MILJANOM, TOMOVIĆA SE ODREKLA PORODICA: Evo ŠTA je uradio - 2 godine žalosti za njim

Zbrka...

Nakon skandala sa Miljanom Kulić, pevač Bojan Tomović ima probleme i sa porodicom. Kako je sam napisao na društvenim mrežama, majka i brat su ga se odrekli jer ih bruka.

- Majka i brat su me se odrekli. Kažu, brukam familiju. E, tek ću da vas "brukam". Takva familija mi i ne treba. Bog ti šalje prijatelje, a đavo rodbinu - objavio je Tomović na Instagram storiju.

- Bolje im je godinu, dve u žalosti za mnom, nego ceo život da idu pognute >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glave kroz grad zbog mene. Jer, ipak "najvažnije" je šta će svet reći... - poslao je pevač portalu "SrbijaDanas.com" poruku pevač namenjenu porodici.

Da podsetimo, Marija Kulić je danas budila ćerku da ide na kiretažu "jer su došli ljudi po nju", a ona ju je odbila, ali je gotovo čitavog dana nije bilo nigde u kadru. A mama Marija se ponašala kao da je sve pod kontrolom, te su se mnogi pitali da li ipak bila da abortira. Ona se popodne vratila na imanje u Šimanovcima i otkrila šta se zapravo desilo (više o tome na OVOM linku).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.