POSLE LOMA DAVIDA I ANE! Obrisali su suze, ali bol je OSTAO! Čitava Zadruga oko njih, PODRŠKA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE LOMA DAVIDA I ANE! Obrisali su suze, ali bol je OSTAO! Čitava Zadruga oko njih, PODRŠKA! (VIDEO)

Veoma teška noć.

David Dragojević je cele noći skrhan zbog telefonskog poziva sa majkom Biljanom, putem koga mu je ona poručila da ne podržava njegovu vezu sa Anom Korać i da ne želi da je upozna.

BARAŽ U ZADRUZI! Evo KO se vratio u rijaliti - PAO STRASNI POLJUBAC, PA VRISAK I SUZE! Svi ste ih VOLELI

Na sve to, Anina majka Ljilja je dala blagoslov ovom paru, nakon čega se David i rasplakao. Tokom večeri, Dragojević je prepričavao zadrugarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je prošao razgovor, a oni su ga tešili i bodrili njihovu ljubav.

- Anči, najbitnije je da imaš podršku svoje porodice. Najbitnije je da je on tu, nije okrenuo leđa. Ne dajte se. Kad je prava ljubav. Hvala Bogu da je on ovakav i da njega to ne može da poremeti - tešila je Luna Đogani.

- Mungos kaže da njih dve (Aleksandra i Biljana) igraju rijaliti. Mama je protiv nje apsolutno, Mungos me podržava - prepričavao je David razgovor sa majkom Jeleni Krunić.

Nakon toga su se njih dvoje osamili i posvetili nekoliko minuta svojoj vezi. Seli su na ugaonu garnituru u dnevnoj sobi pa se neprestano grlili i ljubili.

Pogledajte rezultate

ZNOJAVA, VRELA MAJA BEROVIĆ! Pevačica objavila snimak iz teretane - g*za, noge, uzak struk! UF (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.