POSLE FRKE I PROZIVKE S MOBOM OKO KIJE - O KU*VANJU I MAGARCIMA: Vidite snimak Slobe iz Budve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE FRKE I PROZIVKE S MOBOM OKO KIJE - O KU*VANJU I MAGARCIMA: Vidite snimak Slobe iz Budve (VIDEO)

Snimci iz Crne Gore.

U medijima se već dugo spekuliše kako su pevač Vuk Mob i pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar uplivali u ljubavnu romansu po završetku šoua u Šimanovcima. Oni su negirali tu vezu, a posebno Mob koji je nekoliko puta isticao da nema ništa među njima.

Ljubav na prvom mestu❤️ 😂

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Aug 1, 2018 at 7:11am PDT

Zato je Vuk nedevno isprozivao Radanovića na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << storiju, poručivši mu da je on za Kiju "uradio više u poslednjih deset dana nego on u deset meseci besramnog kurvanja na nacionalnoj televiziji". Sve to je rekao kao odgovor na Slobine navodne reči o Vuku ("da je spala s konja na magarca") koje je za jedan nedeljnik, kako piše, preneo njegov drug koji je želeo da ostane anoniman.

Za to vreme Sloba Radanović sve to ignoriše i na Instagram storiju kači snimak iz kola dok se vozi po Budvi gde je na radnom odmoru. On u automobilu sluša pesmu Mr Sharana i Andreane Čekić, a odabrao je deo kada pevačica peva reči:

Pogledajte taj snimak koji je Sloba postavio na Instagram stori:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.