POSLE DRAME U PRESTONIČKOM HOTELU, Đani progovorio o RATU sa Darom Bubamarom! Sve je rekao JEDNOM REČENICOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 11:00

POSLE DRAME U PRESTONIČKOM HOTELU, Đani progovorio o RATU sa Darom Bubamarom! Sve je rekao JEDNOM REČENICOM

Nije joj ljut.

Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš već su počeli da služe kaznu zatvora od po 90 dana u stanu u Beogradu na vodi, zbog toga što su u petak prekršili obavezujuću meru zabrane okupljanja više od dvoje ljudi na javnim mestima.

Navodno, Dara Bubamara žestoko se razočarala što se ovo uopšte i dogodilo, pa ga nije ni pozvala da ga pita da li mu nešto treba. Međutim, prema Đanijevim rečima sa Instagrama, njih dvoje su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i te kako nastavili dugogodišnje prijateljstvo.

- Nakon što su uhapšeni, oni su isključili mobilne telefone i samo se javili članovima porodice da ostaju i pritvoru. Kada su sledećeg dana izašli pred sudiju i dobili kaznu zatvora,ponovo su uključili telefone, a tada su počele da im pristižu poruke podrške. Međutim, od malog broja Đanijevih kolega, među kojima su bili Aco Pejović i Vanesa Šoškić - priča izvor blizak folkeru i dodaje:

zdravo familijooo 🍻👍🏼

A post shared by Radiša Trajković Djani (@official.djani) on May 11, 2019 at 3:56pm PDT

- Oni su ih pitali da li je nešto potrebno njihovom sinu, koji je kod kuće, i snajki, što je pevača i njegovu suprugu posebno ganulo. Međutim, razočarala ih je činjenica da se drugi njihovi prijatelji nisu oglasili, a najviše ih je pogodilo što to nije učinila ni Dara Bubamara, iako su više od deset godina kućni prijatelji - tvrdio je izvor za domaće medije.

- Iako je Đani na sve načine pokušao da opravda svoju koleginicu, nije mu pošlo za rukom. Njegova žena Slađa urlala da je Dara nezahvalna, bezobrazna i podsetila muža koliko puta su je podržali kada je zbog njenog ponašanja, golišavih fotografija i po*no-afera osuđena u javnosti. Zakleli su se da će sa 90 odsto estradnih prijatelja prekinuti kontakt, a prvenstveno sa ljudima poput Dare, od kojih su najviše očekivali podršku - navodi izvor i otkriva da je pevač jedva sprečio ženu da pozove kolege koje su ih povredile.

🥰

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 1, 2020 at 4:59am PST

- Čim su se smirili, Đani je svoju koleginicu otpratio na društvenim mrežama i obećao ženi da više neće biti budala koja kolege stavlja ispred sebe i da će okrenuti novi list - zaključio je izvor.

Upravo ovim povodom, Đani se oglasio na društvenoj mreži Instagram, pa poručio:

- Ovo je laž. Dara je moja drugarica.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.