POSLE DARKA LAZIĆA PREŠLA NA ŽENE?! Pevačica priznala sve: Bivši su mi kao pokojnici, imam nagon za ribama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 15:31

POSLE DARKA LAZIĆA PREŠLA NA ŽENE?! Pevačica priznala sve: "Bivši su mi kao pokojnici, imam nagon za ribama!"

Otkrila je i koliko je imala sreće sa lepšim polom.

Barbara Bobak važi za jednu od popularnijih i atraktivnijih mladih pevačica.

Nedavno je nastupala u jednoj beogradskoj kafani, a pred nastup je progovorila o privatnom životu.

U razgovoru za domaće medije otkrila je da ne uči iz svojih grešaka, progovorila je o bivšim ljubavima, a onda se dotakla žena koje joj se udvaraju.

- Ne učim iz svojih grešaka, nikad ni neću, baš zato mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je zanimljivo - rekla je Barbara na samom početku.

Zatim je priznala da li je nekada nekome ona bila pogrešan izbor.

- Ja koliko znam nisam, niko me nije prijavio. O bivšima sve najlepše, kao i o pokojnicima, svi su bili divni, nijedan nije bio toksičan - rekla je Barbara.

Pevačica je otkrila da radije gleda žene nego muškarce.

- Ja ako popijem, ja ću pre da gledam žene, da ih startujem, nego da gledam muškarce. Možda imam te nagone, videćemo. Ako je dobra riba bila bih sa ženom. Te koje su se meni svidele bile su strejt. Nisam imala sreće sa ženama do sada, videćemo - rekla je Barbara za "Blic"

Podsetimo, Bobakova je najveću pažnju medija privukla vezom sa popularnim pobednikom "Zvezda Granda" Darkom Lazićem. Kako će on reagovati na to što je nakon njega "prešla" na žene ostaje nam da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.