POSLE BRUTALNOG NASILJA OGLASIO SE I VELJKO: Prozvao našeg poznatog glumca: Je l sad jasno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 16:48

POSLE BRUTALNOG NASILJA OGLASIO SE I VELJKO: Prozvao našeg poznatog glumca: "Je l sad jasno..."

"Protivnik je mračna sila...!"

Veljko Ražnatović se oglasio na svom Instagram profilu, kako bi podigao svest o bitnosti srpskih života, te podelio objavu našeg glumca Viktora Savića.

- Je l' sada jasno zašto je "black lives matter"? Zato što je "serbian lives matter". Ne možeš da pobediš borbu koju vodiš samo za sebe ne brinući i za druge. Kako crnce tretiraju u Americi, tako Srbiju tretira Evropa, i ta ista Amerika. Tako Srbe tretira vlast u Crnoj Gori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako nas tretiraju na Kosovu. Zato je ovo zajednička borba protiv istog protivnika, a taj protivnik je mračna sila - napisao je Viktor Savić na svom Instagram profilu, i dodao slogan "samo sloga Srbina spasava", a Veljko preneo na svoj, u znaku podrške.

Podsetimo, masovno se postavljaju na internetu podrške srpskim životima, aludirajući na nemarnost policije Crne Gore, koja se surovo ophodila prema srpskom narodu. A cela inicijativa je počela u Americi kada je bivši policajac iz Mineapolisa uhapšen i optužen za ubistvo iz nehata Afoamerikanca Džordža Flojda kojeg je privela policija.

Na snimku koji je kružio internetom vidi se Derek Čovin, koji je belac, kako kolenom kleči i pritiska vrat nenaoružanog 46-godišnjaka Džordža Flojda, kojeg je prethodno priveo na ulici.

Slučaj je izazvao trodnevne nerede, pljačke i požare na ulicama Minesote, što je preraslo u proteste širom Amerike.

"ĐOGANIJEVI SU ME OSTAVILI BEZ DINARA I GARDEROBE" Teška ispovest Natalije i Sanija - Ovo niko nije znao (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.